Bulak: ''10 oyunca daha alacağız''

Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, yarın akşam Bolu'ya kampa gideceklerini ve bugüne kadar 10 futbolcu aldıklarını ve 10 futbolcu daha almayı düşündüklerini söyledi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, yarın akşam Bolu’ya kampa gideceklerini ve bugüne kadar 10 futbolcu aldıklarını ve 10 futbolcu daha almayı düşündüklerini söyledi.

TRABZONSPOR VE  KONYASPOR’DAN FUTBOLCU ALACAĞIZ


Bulak düzenlediği basın toplantısında Adana Demirspor’un bu yıl ligde başarılı olacağına inandığını ve bunun için ideal bir kadro kurduklarını belirtip ‘bugüne kadar 10 futbolcu aldık. 10 futbolcu daha alacağız. Trabzonspor ile Konyaspor’dan alacağımız futbolcular var. Kısa zamanda bunlar da takıma katılacaklar. Ön libero mevkiine bir oyunca daha alacağız’ dedi.

12 ALT YAPI SPORCUSUNU KAMPA GÖTÜRECEĞİZ

Kaleci olarak İsmail Şahbalı ve Kurtuluş’u renklerine bağladıklarını söyleyen Giray Bulak, 2 de alt yapıdan kalecilerinin olduğunu ve bu kalecilerle birlikte toplamda alt yapıdan 12 futbolcunun yarın akşam Bolu’ya hareket ederek kampa başlayacaklarını söyledi. Adana Demirspor’u güzel günlerin beklediğine işaret eden Giray Bulak, takıma inanan Adana seyircisine güzel futbol ve iyi sonuçlar vermeyi de düşündüklerini kay