Bulak, eskileri istemiyor

Aytaç Durak Tesisleri'ndeki basın toplantısında konuşan Giray Bulak, kadrosunda geçen sezondan oyuncu kalmasını arzu etmediğini belirterek, çok transfer yaparak kadroyu en iyilerle yenilemek istediklerini söyledi.

Adana Demirspor’un yeni Teknik Direktörü Giray Bulak, kadrosunda geçen sezondan oyuncu kalmasını arzu etmediğini belirterek, çok transfer yaparak kadroyu en iyilerle yenilemek istediklerini söyledi.

Bulak, yardımcılarıyla birlikte Aytaç Durak Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında takım ve transferlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Adana Demirspor’un ateşli bir taraftar kitlesinin olduğunu ve takıma katkı sağlamak istedikleri belirten Bulak, ‘’Adana Demirpor için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın’’ dedi.

Kadrosunda geçen sezondan oyuncu kalmasını arzu etmediğini ifade eden Bulakj, şunları kaydetti:

‘’Zaten elimizde  de geçen sezondan kalan çok oyuncumuz yok.  Biz, çok transfer yapmak  ve hem de iyisini yapmak istiyoruz. Yabancı hakkımız var ama bizim ’mutlaka kota dolacak. 10 yabancı alacağız’ diye bir düşünce içerisinde de olmayacağız. Az olsun en iyisi olsun prensibiyle hareket edeceğiz.’’

Bulak, Adana Demirspor Teknik Direktörlüğü görevine başlamasının ardından bir televizyon kanalında yaptığı yorumculuğu bırakacağını, tüm mesaisini  Adana Demirspor için harcayacağını bildirdi.