Bulun şu teknik direktörü

Turuncu-beyazlı taraftarlar her geçen gün karamsarlığa kapılıyor

– TFF 1. Lig’de düşmenin kaldırılmasıyla yeniden bulunduğu ligde mücadele etme şansı yakalayan Adanaspor’da teknik direktör sorununun halen çözümlenmemesi ve transferlerde sessiz kalınması taraftarları karamsarlığa yol açıyor.

Turuncu-beyazlı futbolcular kamp yaptıkları Bolu’da altyapı teknik direktörlerinden Eyüp Arın’ın nezaretinde hazırlıklarını sürdürürken, liglerin başlamasına iki hafta kalmasına rağmen halen teknik direktör sorununun halledilmemesi, bunun yanında transfer yapılmaması taraftarları endişelendiriyor. Kamuoyunda ismi gündeme gelen bir teknik direktörle anlaşmanın yapılamaması turuncu-beyazlı taraftarlar arasında tepkiyle karşılanmaya başlandı.   Geçen sezon TFF’nin ligden düşmeyi kaldırmasıyla altın bir fırsat yakalayan ve yeni sezonda da bulunduğu ligde mücadele edecek olmasına karşın Başkan Bayram Akgül’ün teknik direktör ve transferler konusunda sessiz kalmasına bir anlam verilemiyor.

Adanaspor taraftarları Bayram Akgül’ün bu sessizliği karşısında sanki ligde kalındığına sevinmediği hissine kapıldıklarını ifade ederek, ‘’Ligin başlamasına iki hafta gibi kısa bir süre kaldı. Takım Bolu’da teknik direktörsüz çalışıyor. Lig başlayınca mı teknik direktör bulunacak? Kadromuz oldukça yetersiz. Tüm takımlar kadrolarını takviye ederken biz halen bekliyoruz. Biran önce teknik direktör bulunsun ve vereceği rapor doğrultusunda transferlere başlansın. Geçen her zaman aleyhimize işliyor. Geçen sezon yaşadıklarımızı artık yaşamak istemiyoruz’’ dediler.