Bulut'tan gazetecilerle sohbet toplantısı

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, gazeteciler cemiyetinde yerel basın mensuplarıyla buluşarak son günlerin gündemi olan konularda açıklamalarda bulundu. Gazetecilerle Adana'nın kent sorunları üzerine karşılıklı görüş alışverişini gerçekleştiren Bulut, yerel gazetelerin içinde bulunduğu sıkıntıların çözümü adına da proje geliştirdiklerini ifade etti.

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, gazeteciler cemiyetinde yerel basın mensuplarıyla buluşarak son günlerin gündemi olan konularda açıklamalarda bulundu. Gazetecilerle Adana’nın kent sorunları üzerine karşılıklı görüş alışverişini gerçekleştiren Bulut, yerel gazetelerin içinde bulunduğu sıkıntıların çözümü adına da proje geliştirdiklerini ifade etti.

Gazeteciler cemiyetinde gerçekleştirilen sohbet toplantısında konuşan CHP Adana Milletvekili Bulut, CHP’nin önerdiği projelerin iktidar tarafından dikkate alınarak hayata geçirildiğini, halkın ise bu projelerin sahibinin Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu bilmesinden de bir politikacı olarak ziyadesi ile mutlu olduklarını söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun gündeme getirip Hükümetin de uygulamaya koyduğu politikaları izah eden Milletvekili Bulut, halkın artık bu iktidardan kurtulmak için de gayret içinde olduklarını gördüklerini ifade etti.

Milletvekili Bulut, yerel basının içinde bulunduğu sıkıntılara da işaret ederek iktidarları döneminde yerel basının sorunlarını çözmek adına parti olarak çalıştıklarının da ifade edip bu gibi toplantıları süreklilik haline getirmek istediklerine vurgu yaptı.