Bursaspor'u yenmekten başka çaremiz yok

Adanaspor'da Emrah Bayraktar ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçenTeknik Direktör Eyüp Arın, hafta sonu sahalarında yapacakları Bursaspor maçını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.

Adanaspor’da Emrah Bayraktar ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçenTeknik Direktör Eyüp Arın, hafta sonu sahalarında yapacakları Bursaspor maçını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.

Turuncu-beyazlılar hafta sonu sahalarında yapacakları zorlu Bursaspor maçı hazırlıklarına Osman Yereşen Tesisleri’nde başladı. Emrah Bayraktar ile yolların ayrılmasının ardından altyapı antrenörlerinden Eyüp Arın yeniden göreve çağrılarak futbolculara ilk antrenmanını yaptırdı. Arın, antrenman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yaparak Bursaspor maçının önemine dikkat çekti.

Teknik Direktör Eyüp Arın, Çukurova Barış Gazetesi Muhabiri’ne yaptığı açıklamada, Bursaspor maçına takımı kendisinin hazırlayacağını söyledi. Hafta sonu Bursaspor ile zorlu bir müsabaka yapacaklarını belirten Arın, ‘’İlk hedefimiz önümüzdeki Bursaspor maçı. Bu maçta Bursaspor’u yenmekten başka çaremiz yok. Bir an önce gerekli puanları alarak küme düşme potasından uzaklaşıp rahat bir nefes almak istiyoruz. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapacağız’’ dedi.