Büyük, ''Bu kent şahlanacak''

Adana'nın Türkiye'de gelişen bir şehir olarak her dönem söz sahibi olduğunu ve bundan sonra da olmaya devam edeceğini belirten Adana Valisi Mustafa Büyük, 'Toplumun her kesiminin el birliği yaparak bu kentin kalkınması adına çalışması gerekiyor. Biz de mülki amir olarak bu birlikteliği tesis etmekle görevliyiz' dedi.

Vali Büyük, Adana'nın 50 kişi göç alır iken 60 kişi göç veren bir şehir olduğunu kaydedip 'Bu göçleri Ş.Urfa, Mardin ve Diyarbakır'dan alıyoruz. İstanbul, Ankara gibi kentlere de veriyoruz. Her şeye rağmen bu kentin dinamikleri olarak toplumun her kesiminden birliktelik sağlanıp Adana'nın kalkınması adına önemli adımlar atılıyor' dedi.


HUZUR VE GÜVENİN TESİSİ İÇİN BURDAYIZ


Vali Büyük, Adana'da huzur ve güvenini tesisi için emniyet ve kolluk güçlerinin her zaman görevinin başında olduğunu kaydedip 'Adana'da insanların biz yöneticilere olan güveninden kaynaklı huzurun tesisi adına her zaman yanımızda olmaları bizleri mutlu ediyor. Bu şehrin huzuru için kolluk güçlerimiz 24 saat özveriyle görev yapıyorlar' dedi. Devletin idarecilerinin alt birimlerini çalıştırıp kentin sorunlarını çözmek adına da özverili davranışlarını yakından takip eden Vali Büyük, güçlü bir kentin tesisi için çalıştıklarını ifade etti.


GEREKEN YAPILIR


Adana Valisi Mustafa Büyük, günübirlik olarak kiraya verilen evlerin amaçları dışında kullanımı ve kayıt altına alınması konusundaki bir sorumuz üzerine de 'Bu konuda sürekli çalışma içindeyiz. Eksiklikler var ise bunu da kısa zamanda düzelterek gereken yapılır' dedi. Yerel yönetimlerin ortak hareketle Adana adına çalışmasını görmekten mutlu olduğunu belirten Vali Büyük, önümüzdeki günlerde de birliktelik adına önemli çalışmalara imza atacaklarının da müjdesini verdi.