Büyükşehir Belediyesi'nde Atama Depremi

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde atama depremi yaşandı. Yapılan atamalarla daire başkanlıklarında değişiklikler yapıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde atama depremi yaşandı.  Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Oktay Karakuş İmar Daire Başkanlığına, İmar Daire eski Başkanı Hasan Uzun AYKOME'ye, Özlem Hilal AYKOME'den Park ve Bahçeler'e, Özlem Kulak da Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığına getirildi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ozan Aksu Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı olurken, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Güllü Bakır'ın yerine Siyami Köksal getirildi..

Mali İşler Daire Başkanı Mustafa Hakan Aslan ASKİ'ye kaydırıldı, yerine Hayati Uyar görevlendirildi.

Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı için Zabıta Daire Başkanı Fahri Durukan tercih edilirken yerine gelecek isim de Mustafa Akyıl olarak belirlendi..

Bu arada İtfaiye Daire Başkanlığına Gazi İlbars Alpman tekrar dönerken, Destek Hizmetleri İdare İşler Şube Müdürü Ömer Çavuş aynı birimin daire başkanlığına getirildi.. Hukuk Müşaviri Av. Tümay Keskin başkanlık emrine verildi, Siyami Köksal aynı zamanda hukuk müşavirliği görevini de yürütecek.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Halil Avşar Teftiş Kurulu başkanlığı görevini de üstlenecek..

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına Kültür Müdürü Mete Şahin getirilirken, Cemalettin Güllü ve Semra Sakar başkanlık emrine verildi, ayrıca Recai Çakar da Mezarlıklar Daire Başkanı oldu..

Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiye göre bu operasyon resmi atama değil vekaleten görevlendirme niteliğinde.. Daire Başkanlarının performansına göre ataması zaman içerisinde gerçekleştirilebilecek.(ozelhaber01.com)