Büyükşehir günde 2 bin 500 kişiye iftar yemeği veriyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nca kurulan iftar çadırlarında, Adanalılara iftar yemeği veriliyor. Raman Ayı nedeniyle İstasyon Meydanı ve Sabancı Merkez Cami avlusunda kurulan iftar çadırlarında, her gün 2 bin 500 kişiye iftar yemeği çıkıyor. 4 çeşit yemeğin bulunduğu iftar menüsüne Adanalılar yoğun ilgi gösteriyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatlarıyla ve sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak kurulan iftar çadırlarında, Adanalılara zengin bir menüyle iftar yemeği verildiğini belirten, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Or. Dr. Fatih Karayandı, seferi ve ihtiyaç sahibi insanların hizmetten çok memnun olduğunu ifade etti. Karayandı, Ramazan Ayı’nın kendisine has atmosferine uygun, dayanışma ruhunun pekiştirilmesine yönelik verilen hizmetin, ay boyunca süreceğini kaydetti.

Büyükşehir’e ait iftar çadırlarında günde 4 çeşit yemek çıkmasının memnuniyet verici olduğunu belirten Adanalılar, Başkan Hüseyin Sözlü’ye, Ramzan Ayı iftar yemeği hizmetinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.