Büyükşehir iyi yönetilmiyor

AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler'den yerel siyaset değerlendirmesi.

Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, Büyükşehir Belediyesi’nin Mart 2019 seçimlerinden sonrasına dair yönetimini eleştirip ‘İyi yönetilmiyor. Başarılı olacaklarını da ümit etmiyorum. Şayet bu şekilde yönetim şekli devam eder ise’ dedi.

İŞÇİ ÇIKIŞLARI PARTİZANCA YAPILIYOR

Başkan Zeydan Karalar’ın seçimler sonrasındaki uygulamalarının halk tarafından da kabul edilebilir noktada olmadığını belirten AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, İller Bankası tarafından kesilen belediye borçlarının da kesilmediği bir ortamda sürekli olarak parasızlıktan bahsederek belediye yönetmenin mümkün olmadığını söyledi. Sinekle mücadele konusunda yapılan reklamlara ödenen paralar ile ciddi anlamda bir sinek mücadelesinin yapılmasının daha sağlıklı olacağını da vurgu yapan İl Başkanı Güler, ‘Bu şekilde yönetim anlayışının ayakları yere basmaz. İşçi çıkışları ile ilgili partizanlık anlayışı içinde yapılan haksızlıkların da kamuoyunda karşılığı olmaz’ ifadelerini kullandı.

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Adana’nın önceliklerini bilen ve kentin sorunlarını çözmeye talip olan her insanın toplumsal mutabakatı sağlayarak hareket etmesinin gerekliliğine değinen İl Başkanı Şerif Güler, il başkanlığı kapısının herkese açık olduğunu ve halktan gelen bütün talep, istek, öneri ve hizmet adına beklentilerin de hükümet tarafından karşılandığını kaydetti. Güler, Eylül ayından itibaren ilçe başkanlıkları seçimlerinin yapılmaya başlanılacağını, takvim doğrultusunda Adana Ak Parti İl Başkanlığı seçimlerinin 2020 yılının Mayıs ayında yapılmasının muhtemel olduğunu ve kendisinin de o tarihe kadar görevinin başında olduğunu söyledi. Güler, kendisinin yeniden il başkanlığı adaylığının da söz konusu olmadığını kaydetti.