Büyükşehir köpek taşıyor!

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ilçesine 30 adet köpeğin Büyükşehir Belediyesi tarafından araçla getirilip bırakıldığını ve bu konuda görüntülerin ellerinde olduğunu söyledi.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ilçesine 30 adet köpeğin Büyükşehir Belediyesi tarafından araçla getirilip bırakıldığını ve bu konuda görüntülerin ellerinde olduğunu söyledi. Başkan Topuz, ‘Bu köpekler bize ait köpekler gibi gösteriliyor. Hayvanlar kısırlaştırılmadın getirilip bırakılıyor. Ben bir veterinerim. Bu işi bilirim’ dedi.

 

YANLIŞLIKLARI DİLE GETİRMEK GÖREVİM

Başkan Topuz, Büyükşehir Belediyesi’nin araçlarla ilçeye köpek getirip bırakılmasını eleştirip Başkanlık Makamından bu konuda bir açıklama beklediklerini ifade etti. Başkan Topuz ayrıca ilçelerde Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye merkezi kurmasının doğru olacağını, arsa temini konusunda ilçe belediyesi olarak yardımcı olmaya hazır olduğunu sözlerine ekledi. Merkezde yapılan asfalt çalışmalarını da eleştiren Topuz, ‘Asfalt için teşekkür ediyoruz. Lakin yollar yamalanacak mı? Asfaltlanacak mı? Neden iki kere emek sarf ediliyor. Asfaltlar ilçelere ne kadar uyumlu? Yanlışlıkları dile getirmek benim görevim’ dedi.