BÜYÜKSÜN BEYKAN ŞİMŞEK

Adana Demirspor'un eski futbolcusu attığı gole sevinemedi, taraftardan özür diledi

Adana Demirspor sevdası başka forma altında da olsa devam ediyor. Bunun son örneğini İzmir’deki Altınordu- Adana Demirspor maçında yaşandı.

Adana Demirspor’un eski futbolcusu Beykan Şimşek, ikinci yarında oyuna girdiği maçın uzatma dakikalarında attığı gol sonrası sevinemedi. Adeta golu attığına üzülen Beykan Şimşek, Adana Demirspor taraftarlarından özür diledi.

Uzatma dakikalarında önünde topu gören ve bekletmeden yaptığı vuruşta Adana Demirspor’u mağlup eden golü atan Beykan Şimşek, saha içinde diğer Altınordulu futbolcuların sevincine ortak olmadı. Beykan Şimşek, golün ardından sağ elini yüreğine koyup sol eliyle de Adana Demirspor tribünlerine yaptığı işaretle taraftarlardan özür diledi.

Beykan Şimşek, maçın ardından yaptığı açıklamada ise, “Adana Demirspor’a ve Şimşeklere olan saygım ve sevgim hiç bir zaman bitmeyecek. Beni her zaman destekleyen çok sevdiğim Adana Demirspor’a ve taraftarına karşı bu golün sevincini o an yaşamak istemedim. Adana Demirspora kalan maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

Bilindiği gibi, 2014-2015 sezonunda Adana Demirspor forması giyen Beykan Şimşek, hem sezon başında hem de ara transfer döneminde yeniden Adana Demirspor’a gelmek istemiş, ancak yöneticiler tarafından transferine sıcak bakılmamıştı. Beykan Şimşek, kiralık olarak geldiği Adana Demirspor’dan Fenerbahçe’ye geri dönerken yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe’ye dönüyorum ama kalbim burada. Artık Adana Demirspor’un bir taraftarıyım” demişti.