Canlı yayında Başkan'dan kebap istedi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İstanbul’da katıldığı canlı yayında kendisinden kebap isteyen Adanalının isteğini ertesi gün yerine getirdi.

Fox Tv’de canlı yayınlanan ‘Zuhal Topal ile İzdivaç’ isimli programa katılan Ziya Bey, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluş günü yıldönümünü kutladıktan sonra Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan ilginç bir istekte bulundu. Konuk olduğu evlilik programının çekimleri nedeniyle uzun süredir İstanbul’da konaklamak zorunda kaldığını söyleyen Ziya Bey, “Adana Seyhan Belediye Başkanından şunu rica ediyorum, benim canım kebap istedi. Sayın Başkanım Zeydan Karalar. Lütfen bana kebap göndersin” dedi.

Programın sunucusu Zuhal Topal’ın bu ilginç isteğin karşısında şaşkınlığını, “Bir saniye Ziya ağabey. Sen belediye başkanından kebap mı istiyorsun?” ifadesiyle gösterdiği Ziya Bey; “Kebap göndersin buraya canımız istedi” diye cevap verdi. Ziya Bey, Zuhal Topal ile İzdivaç Programının sunucusunun, “Kebabı biz sana ısmarlayalım. Belediye Başkanını rahatsız etme böyle bir şey için” ikazına şu cevabı verdi; “Buradaki kebap aynı şey değil. Adananın kebabı burcu burcu kokuyor.” “Bilmezmiyiz Adana kebabı yanında şalgamla ne de güzel gider. Hem de koca koca şişlerle ikram ediyorlar” diyen Zuhal Topal’a konuğu “Bereket var Adana’da. Her şeyi güzeldir Adana’nın” cevabını verdi.

5 Ocak günü Fox Tv ekranlarında canlı yayında yaşanan bu renkli anların hemen ertesi günü Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hem Adanalı Ziya Bey’e hem de tüm program ekibine Adana dürüm kebap yolladı. Program yapımcısı Zuhal Topal, canlı yayında Belediye Başkanı Karalar’ın bu sürpriz ikramına teşekkür etti.