Çaydanlık Çeşitleri

Çay tiryakisi bir millet olarak çaydanlık her evin baş köşesindeki ihtiyaçlardandır.

Çay tiryakisi bir millet olarak çaydanlık her evin baş köşesindeki ihtiyaçlardandır. Sadece ev halkının kullanımı için değil, misafirler düşünülerek çok sayıda ve boy boy çaydanlık her mutfakta yer tutar. Çaydanlık modelleri de çaya lezzet verdiği için özenle seçilerek kullanılır.

Sabah kahvaltılarınız için cam çaydanlıkları tercih ederek tavşan kanı çayları yudumlayabilirsiniz. Beş çayında porselen çaydanlıklar ile demin tadına varabilirsiniz. Özel misafirleriniz için bakır çaydanlıklara çayın eşsiz kokusunu duyabilirsiniz. Günlük olarak sürekli kullanacağınız çaydanlıkları ise çelik olanlardan seçerek uzun yıllar kullanmaya devam edebilirsiniz. Şıklık ve lezzeti aynı anda tercih edenlerdenseniz emaye çaydanlıkları tercih edebilirsiniz.

Görüldüğü gibiçaydanlık denilince pek çok model sıralamak mümkündür. Bir de bunlara çaycı ya da semaver gibi elektrikli ürünleri de eklemek mümkündür. Milli içeceği çay olan bir millet için aradığınız tüm çaydanlık modellerini kolaylıkla bulabilirsiniz.

Çaydanlık Takımı

Çaydanlıklar genellikle takım olarak satışa sunulur. Demlik ve çaydanlık bir bütündür. Genellikle demlik küçük ve çaydanlık daha büyüktür. Çaydanlık takımları da 3 boy olarak satışa sunulmaktadır. En küçük boy çaydanlık 2 kişi için yeterli iken orta boy çaydanlık 6 kişi için ve en büyük boylar ise 10 kişiye kadar yetecektir. Paslanmaz çelik çaydanlıkları ara sıra temizletmeniz yeterlidir. Kireçten kaynaklanan sorunlar giderildiği sürece çaydanlığınızı onlarca yıl severek ve kalite ile kullanabilirsiniz.

Siz de tüm çaydanlık ürünleri için https://www.madamecoco.com/caydanliklar/ adresini ziyaret etmeli ve ürünleri incelemelisiniz.