Çelikcan Annelere ve Anne Adaylarına Gül dağıttı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan eşi Mehtap Çelikcan ile birlikte Fuar alanında devam eden Gıda Fuarında gül dağıttı.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Annelerimizin en değerli varlıklarımız olduğunu belirtti. Anneliğin çok kutsal bir değer olduğunu ve hepimizin annelerimize büyük saygı duymamız gerektiğini söyledi. Annelere ve anne adaylarına anneler günü dolayısıyla gül dağıtan Başkan Çelikcan "Bizler annelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Annelerimiz yaşadığımız toplumu doğururlar ve çocuklarımız ilk eğitimini annelerinden alırlar." dedi.

 

Başkan Çelikcan eşi Mehtap Çelikcan ile birlikte  Fuar alanında devam eden Gıda Fuarında gül dağıttı. Gün boyu ise Fuar alanı içerisinde bulunan Yüreğir Belediyesi Standında annelere ve anne adaylarına gül dağıtıldı. Annelerin çocuklarını karşılıksız sevdiğini belirten Başkan Çelikcan "Evlatları hata yapsa dahi her zaman onları affeden, kalpleri kırılsa dahi bunu çocuklarına belli  etmeden kendince bunu geçiştiren ve bunu evlatlarına yansıtmayan annelerimizdir. Bu yüzden annelerimiz bizim için her zaman çok önemlidir." diyerek annelerimizden başka hiç kimsenin bizleri bu kadar karşılıksız sevemeyeceğini belirtti. 

 

Güçlü toplumların güçlü aile yapısından geçtiğini belirten Başkan Çelikcan " Çocuklar ilk eğitimini annelerinden alırlar. Yeni yetişen nesillerimiz ne kadar düzgün yetiştirirsek, toplum o kadar huzurlu olur, dolayısıyla dünya huzurlu olur. Bu yüzden dünyaya yön verebilen annelerimizi sadece anneler gününde değil onları her zaman anmalı ve hatırlamalıyız. Bu nedenle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum." şeklinde konuştu.