Çelikcan'dan ''veda'' basın toplantısı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ''Millete hizmet yolunda; 'Milletimiz ile beraber yürüdüğümüz müddetçe bizi yolumuzdan ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir'' anlayışına sahip liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde inanç, azim ve onurla taşıdığımız hizmet bayrağını devredeceğiz'' dedi.

31 Mart seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyen Mahmut Çelikcan, bugün düzenlediği basın toplantısıyla veda etti. Çelikcan, basın toplantısında şunları kaydetti:

''10 yılda ‘Halka Hizmet, Hakk’a Hizmettir’ şiarı ile şehrimizi geleceğe taşıyacak yüzlerce eser kazandırmış olmanın yanı sıra, 7’den 77’e bütün gönüllere girmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle aday olduğumuz Yüreğir’imizde, bizlere teveccüh gösterip bu güzel ilçemizin Şehr-i Emini yapan değerli hemşerilerimize hizmet etmenin bahtiyarlığını yaşamış olmaktan dolayı Rabbime ne kadar şükür etsem azdır.  

AK Belediyecilik çizgisinden sapmadan, ‘İki günü eşit olan ziyandadır’ Hadis-i Şerif’inin kılavuzluğunda, 10 yılda; kültür evlerinden kapalı spor salonlarına, yüzlerce yeni parktan Millet Bahçesine, kentsel dönüşümden sosyal konutlara, kına konaklarından bilim merkezine kadar, ilçemize pek çok eser kazandırdık.

Yüreğir’de millet ve çözüm odaklı AK Belediyecilik anlayışı ile hem ilçemizin sosyo- kültürel değişimine katkı sağladık, hem de ürettiğimiz sayısız sosyal sorumluluk projeleri ile Adana’da ilkleri başarmış bir belediye olduk. Bu sayede ilçemizi; hızla kabuk değiştiren, gelişen bir kent olmanın yanı sıra cazibe merkezi haline getirdik.

Bizler, 10 yıldır gece-gündüz sürdürdüğümüz hizmet seferberliğimizde hep en iyisini yapmaya çalıştık. Hiç yorulmadık, hemşerilerimizin teveccühleri, duaları bizlerin aşkla çalışmamıza vesile oldu.

Bundan sonra da memleketimiz ve milletimiz için, bu kutlu yürüyüşte gönülden çalışmaya, Hak olan yolda yürümeye ‘DURMAK YOK YOLA DEVAM’ diyerek devam edeceğiz.''