Çetin, ''İftar çadırı geleneğimiz sürecek''

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,"İftar çadırı geleneğimiz devam edecek. 29 Mayıs Pazartesi günü Belediye Evleri Mahallesi'nde iftar soframızı kurmaya başlayacağız ve Ramazan boyunca her mahallemizde iftar çadırımız olacak" dedi.

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her cuma saat 14.00'te Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlediği Halk Günleri'ne aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz cuma günü Halk Günü'nde halkla buluşan Başkan Soner Çetin, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlediği Halk Günü'nde yakın dönemdeki etkinlikleri de halkla paylaştı.

Ramazan ayının  huzur ve barış getirmesini dileyen Çetin, her sene olduğu gibi bu sene de Çukurova'da iftar çadırları kuracaklarını ifade etti. Çetin, "Çukurova'da iftar çadırı geleneğimiz devam edecek. 29 Mayıs Pazartesi günü Belediye Evleri Mahallesi'nde iftar soframızı kurmaya başlayacağız ve Ramazan boyunca her mahallemizde iftar çadırımız olacak. Biliyorsunuz, ekonomik sorun toplumun kanayan yarası. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği; komşusu açken tok yatan bizden değildir. Bu eksende Gıda Bankamız, Giysi Toplama Kutularımız ve ev eşyası yardımlarımızla sosyal belediyecilik görevimizi yerine getiriyoruz. Bu Ramazan süresince, iftar çadırının yanı sıra, gıda kolisi de dağıtacağız. Etrafında ihtiyaç sahibi olduğunu düşündüğünüz komşularınız, tanıdıklarınız varsa, hemşehrilerimizi bize yönlendirebilirsiniz" bilgisini verdi.