Ceyhan'a bir kent meydanı daha
Ceyhan Belediye Başkan Vekili Av. Sevil Aydar Yıldız, Belediye Evleri Mahallesi'nde yapımı planlanan 13 bin 500 metrekarelik Kent Meydanı Projesi alanında incelemelerde bulundu.
Ceyhan Belediyesi, ilçeye kazandıracağı yeni yaşam alanlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Ceyhan Belediye Başkan Vekili Av. Sevil Aydar Yıldız, Belediye Evleri Mahallesi'nde yapımı planlanan 13 bin 500 metrekarelik Kent Meydanı Projesi alanında incelemelerde bulundu. Vatandaşlar ve çocuklarla bir araya gelen Yıldız, projeyle ilgili müjdeyi paylaşarak çalışmaların ihale sürecinin tamamlanmasının ardından başlayacağını açıkladı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje, her yaştan vatandaşa hitap edecek şekilde planlandı. Kent meydanında üç farklı yaş grubuna yönelik çocuk oyun alanı, çocuk parkur alanı, fitness alanı, bahçe satrancı, futbol sahası, futbol sahasına ait soyunma kabinleri ve duş alanları, kafe, kütüphane ile 440 metrelik koşu yolu yer alacak.
MODERN YAŞAM ALANLARI OLUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ
İncelemeler sırasında açıklamalarda bulunan Ceyhan Belediye Başkan Vekili Av. Sevil Aydar Yıldız, seçim öncesinde verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:
"Göreve geldiğimiz günden bu yana Ceyhan'ımıza yakışan sosyal yaşam alanlarını bir bir hayata geçiriyoruz. Seçim öncesinde hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Belediye Evleri, Küçükkırım ve Yarsuvat mahallelerimize bir müjde daha vermek istiyorum. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından Belediye Evleri Kent Meydanımızın yapımına başlayacağız. Çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, gençlerimizin spor yapabileceği, ailelerimizin huzurla vakit geçirebileceği modern bir yaşam alanını en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ceyhan'ın her köşesine eşit hizmet anlayışıyla çalışmaya, kentimize yeni eserler kazandırmaya devam edeceğiz."