Ceyhan'da temizlik seferberliği

Ceyhan Belediyesi, 560 yeni çöp konteynerini hizmete sundu. Belediye Başkanı Hülya Erdem, temiz bir Ceyhan için seferberlik başlattıklarını söyledi.

Ceyhan Belediyesi 560 yeni çöp konteynerini daha hizmete sundu. Belediyenin asli görevleri arasında temizlik konusunun yer aldığına dikkati çeken Başkan Hülya Erdem, Ceyhan’da bin gündür devam eden hizmet seferberliğinin temizlik bölümünde yaşanan gelişmeleri de kamuoyuna aktardı.
Göreve geldiklerinde Ceyhan’da çöp konteynerlerinin yetersiz olduğuna belirten Erdem, 560 yeni çöp konteynerini vatandaşın hizmetine sunduklarını bildirdi..
“BİNLERCE KONTEYNER HİZMETE SUNULDU”
Binden fazla eski çöp konteynerini de yenileyip bakımını yaptıktan sonra Ceyhan halkı için hizmete sunduklarını dile getiren Erdem, şunları söyledi:
“Bin gündür Ceyhan’da hizmet seferberliği var. Her gün 113 ton evsel atık topluyoruz. Kentimizin çeşitli noktalarına bırakılan molozları temizliyoruz. Temiz bir çevre temiz bir Ceyhan için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz..”
2023 yılında Ceyhan’da yeni hizmetlerin habercisi olacaklarını kaydeden Başkan Hülya Erdem, yeni yılın tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Ceyhan