CHP aday adayı Barut: “Çukurova’ya hizmet onurumuz olacak”

CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, Yurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda ilgiyle karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı, Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşmaya gayret ediyor. Aday adaylığı çalışmaları kapsamında Pazar ziyaretlerine devam eden Ayhan Barut, geçtiğimiz günlerdeki Mahfesığmaz Mahallesi’ndeki buluşmadan sonra bu kez Yurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda hemşehrileriyle görüş alışverişinde bulundu.

 

Pazar esnafı ve alışverişe gelen Çukurovalılar’la sohbet eden Ayhan Barut, kendisine gösterilen ilgi için vatandaşlara teşekkür etti. Pazara aileleriyle birlikte gelen minik çocukları sevgiyle kucaklayan, gençlerle ülkenin ve Çukurova’nın geleceğine dair fikir üreten Ayhan Barut, Çukurova’yı hak ettiği noktaya ulaştırmak istediğini söyledi.


Toplumun her kesimine eşit hizmet ulaştırmak için geniş katılımlı halk toplantıları, muhtarlarla görüşmeler, esnaf ve mahalle ziyaretleri gerekleştireceklerini anlatan Ayhan Barut, “Biz Çukurovalılar’a inanıyoruz. Adana’nın çağdaş, modern ve aydınlık yüzünü yansıtan hemşehrilerimize hizmet etmek bize büyük bir onur verecek. Yaşlılarımız, gençlerimiz, öğrencilerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz, işçi ve memurumuz kendilerinden yana tavır alan bir belediye yönetimi ile tanışacak. Çukurova’yı hep birlikte, el ele kalkındırmak istiyoruz. Bu konuda Çukurovalılar’ın da bize güveneceğine yürekten inanıyoruz” diye konuştu.


Ayhan Barut, Pazar ziyaretinin ardından güzel Adana havasında parkta dinlenen hemşehrileriyle de bir süre sohbet etti.