CHP Çukurova Teşkilatı'ndan Suç Duyurusu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrinde Şube Müdürlüğü görevinde bulunan Beyali Özli hakkında çalıştığı kuruma ve Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi.

Cumhuriyet’in kurucusu Atatürk’e, Cumhuriyet’e ve kazanımlarına saldırıya geçen gerici, yobaz zihniyete karşı verdiği mücadele esnasında katledilen devrim şehidi Kubilay’ı anma gününde yönetim kurulu üyeleri ve partilileriyle bir araya gelen, yeni bir gerici zihniyetle karşı karşıya kalındığını kaydeden Erdoğan, ‘Zulüm 1923’te başladı, lütfen arkadaşlar çocuklarımıza 23 Nisan’ı Osmanlı’nın yıkılışını kutlatmayalım’ şeklinde çirkin paylaşımlarda bulunan Beyali Özli adlı şahsa ‘dur’ denilmesi gerektiğini vurguladı.


Haddini aşan ve sosyal paylaşım sayfasında bu çirkin tavırla yetinmeyen zatın Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve CHP’nin değerli Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da saldırdığını dile getiren Erdoğan, “Cumhuriyet kazanımlarının ürünü demokrasiyle, insan haklarıyla tanışmış kurumlardan faydalanan ancak aklı orta çağ karanlığında olan bu zihniyeti ve günümüzde devam eden insanlık dışı tavırları, cinayetleri nefretle ve şiddetle kınıyorum” dedi.


SUÇ DUYURUSU


Yüksel Erdoğan, İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevi yapan fakat bulunduğu mevkiye hiç yakışmayan, paylaşım sayfasında sürekli Cumhuriyet’e ve kazanımlarına saldırmayı görev edinen Beyali Özli hakkında CHP Çukurova İlçe Örgütü olarak hem çalıştığı kuruma hem de Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Erdoğan, “Kararlı tavrımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Mücadelemizin sonuna kadar süreceğini kamuoyuna saygıyla arz ederim” diye konuştu.