CHP'de Seyhan adayı yeni yıla kaldı

CHP'de yeni adayların belirleneceği Parti Meclisi (PM) toplantısı yeni yıla bırakıldı. Seyhan Belediye Başkan adayının da yeni yılda yapılacak olan PM toplantısında açıklanacağı öğrenildi.

CHP’de yeni adayların belirleneceği Parti Meclisi (PM) toplantısı yeni yıla bırakıldı. Seyhan Belediye Başkan adayının da yeni yılda yapılacak olan PM toplantısında açıklanacağı öğrenildi.

Türkiye genelinde birçok adayın belirleneceği CHP PM toplantısı 4 Ocak Cuma günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında yapılacak. Bu toplantıda Adana Büyükşehir ve Çukurova Belediye Başkan adaylarının açıklanmasının ardından gözlerin çevrildiği ve birçok kişinin talip olduğu Seyhan Belediye Başkan adayı da açıklanacak.

ÖZDİŞ ÖN PLANDA

Bu arada, CHP Genel Merkezi’ndeki kulislerde Eski Milletvekili İbrahim Özdiş’in ismi adaylık konusunda ön plana çıktı. 2014 yılındaki Seyhan Belediye Başkan adaylığı için yapılan ön seçiminde Özdiş’in Zeydan Karalar’ın ardından ikinci sırada, 2015’deki milletvekilliği seçimi için yapılan ön seçimde de ikinci sırada çıkmasının kulislerde adının sıkça kullanılmasına sebep oluyor.