CHP'den Ramazan Yardım Paketi

Sahaya inerek halka dokunmayı ilke olarak benimseyen CHP Yüreğir İlçe Teşkilatı, yaklaşan Ramazan Ayı öncesinde ilçenin değişik mahallelerindeki yoksul halka yardım paketi dağıtımına başladı.

Ak Parti iktidarının insanları yoksullaştırdığına işaret eden CHP Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel, ilçelerindeki yardıma muhtaç aileleri partinin yetkili isimlerinin yerinde gidip görerek tespit ettiğini belirtti. Yüksel, Solaklı'da parti temsilcisi Ramazan Akdağ'ın da gayretleriyle bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirtti. Yüreğir'deki yoksul vatandaşların halini yakından gördüklerini belirten İlçe Başkanı Yüksel ‘bir vatandaşlık ve particilik görevimizi yerine getirip gücümüz oranında bu yardımları yapıyoruz' dedi.


YERİNDE TESPİT EDİYORUZ


İktidarın ülkeyi yoksullaştırıp yardım paketlerine muhtaç duruma getirdiğinin altını çizen Yüreğir CHP İlçe Başkanı İsmet Yüksel, ‘Gitmediğimiz ve ulaşmadığımız insanların kalmaması adına her gün arazideyiz. İnsanlarımızı dinliyor, onların sorunlarına ortak oluyoruz. Bu ziyaretlerimiz sırasında da ihtiyaç sahiplerini böylelikle yerinde görmüş oluyoruz. Tespit ettiğimiz ailelerimize de karınca kararınca yardımlarımızı iletiyoruz. Allah kabul etsin diyoruz. Bu iktidardan halkımızı kurtarıp yoksul insan bırakmayacağız' sözleriyle düşüncelerini aktardı.