CHP’nin dinamizmi göz kamaştırıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü’ndeki dinamizm dikkat çekiyor. Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, Grup Başkanvekili Özgür Özel’in ardından Genel Başkan Yardımcısı, Adana’dan sorumlu İzmir Milletvekili Zeynep Altıok da Adana İl Başkanlığını ziyaret etti.

Başkent Üniversitesi Hastanesi’nin davetlisi olarak Adana’ya gelen Altıok, Adana İl Başkanlığı ziyaretinde birlik beraberlik mesajları verdi; İl Başkanı Ayhan Barut, Adana Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel, Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ve il yöneticileriyle görüş alışverişinde bulundu.

İl Başkanı Barut, yaklaşık iki buçuk aylık görev süresinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verirken, il örgütü olarak yerel seçimlerde ilçe belediyesi sayısını artırıp, Büyükşehir Belediyesini CHP’li yapmayı, genel seçimlerde de Adana’da birinci parti olup milletvekili sayısı artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Adana’da bir ilki başlatıp yönetim kurulu kararıyla tüzük gereği yapılması gereken ancak çeşitli nedenlerle bugüne kadar yapılmayan danışma kurulu toplantılarını yapmaya başladıklarını dile getiren Barut, 2019’da yapılacak seçimlerin startını üç yıl önceden verdiklerini sözlerine ekledi.

Adana’dan sorumlu denetmen olarak kente daha sık geleceğini belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok ise Cumhuriyet tarihinin en sıkıntılı döneminden geçilirken Türkiye’nin CHP iktidarına her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Parti örgütlerinin daha dinamik ve uyumlu bir şekilde ülkenin geleceği için birlik ve beraberlik içinde çalışması gerektiğinin altını çizen Altıok, “Bunu da birlikte başaracağız” diye konuştu.

Altıok, daha sonra Başkent Üniversitesi Hastanesi’nin babası Şair Metin Altıok anısına düzenlediği şiir dinletisine katıldı.