CHP örgütleri Adana'da üçüncü turu tamamlıyor

Adana'da gidilmedik köy, mahalle bırakmayan CHP Adana örgütleri, alan çalışmalarında üçüncü turu gerçekleştiriyor

 

Adana’nın Kurtuluş Bayramı olan 5 Ocak’tan bu yana sokak sokak, köy köy, mahalle mahalle gezip halka HAYIR’ın önemine anlatan CHP örgütleri ve emekçileri rehavete kapılmadan alan çalışmalarını sürdürüyor.  Adana’da gidilmedik köy, mahalle bırakmayan CHP Adana örgütleri, alan çalışmalarında üçüncü turu son haftada tamamlıyor.

BARUT BİR KEZ DAHA  KARATAŞ’IN KÖYLERİNDE

 

Ulusal kurtuluş mücadelesini gerçekleştiren Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının kurup, çağdaş medeniyet hedefiyle emanet ettiği Cumhuriyetin yok olma tehdidiyle karşı karşıya olduğunun altını çizen Barut, laik, demokratik Cumhuriyeti ve millet iradesine dayalı parlamenter rejimi korumak için herkesin pazar günü sandığa gidip ‘HAYIR’ oyunu kullanması gerektiğini kaydetti.

“OY KULLANMAYANIN SIZLANMAYA HAKKI YOK”

 

Sandık güvenliğiyle ilgili kaygılara da değinen Barut, “Oy kullanmak sizden sandıkları ve oyları korumak CHP’den. Tüm hazırlıklarımızı yaptık. Yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı aylardır sandıklarda ve okullarda görev yapacak arkadaşlarımıza eğitim veriyoruz. Zaman zaman yaşanabilecek sorunlarla ilgili tatbikatlar da yaptık. Seçim günü yüzlerce gönüllü avukat arkadaşımızın da desteğiyle bir tek oyun bile boşa gitmesine izin vermeyeceğiz. Yurttaşlarımız gönül rahatlığıyla sandığa gidip oyunu kullanabilir” ifadelerini kullandı.

“İŞSİZLİĞİ, TERÖRÜ BİTİRMEYECEK, EMEKLİ MAAŞLARINI ARTIRMAYACAK”