CHP Seyhan Adayı Süleyman Sönmez, Tuncelililer Derneğinde

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Sönmez, Adana Tuncelililer Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek projelerini anlattı. “Seyhan’ın yaşam kalitesini birlikte yükseltelim” dedi.

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) ve Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Başkanı, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Sönmez, Adana Tuncelililer Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Hıdır Yıldız ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

 

Aday adaylığını açıklamasının ardından Seyhan’da büyük bir sinerji oluştuğunu belirten Süleyman Sönmez, “Partili partisiz bir çok hemşehrilerim beni arayarak kutladı ve destek vereceğini ifade etti. Kentimizde oluşan bu heyecan, şahsıma gösterilen bu teveccüh beni çok mutlu etti. Bir işadamı olarak zaten sivil toplum örgütleri ile sıkı diyalog halinde oldum.  Katılımcılık bizim için çok önemli. Böylelikle hem Seyhan hem da Adana kazanır. Sizlerin de desteğiyle Seyhan’ı iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

 

Seçimi kazanmanın değil, kentin kazanmasının önemli olduğunu kaydeden Sönmez, “Bu seçimde eksen kayması olmamalı. Güçlü bir yerde bir araya gelmeliyiz. Değişim yaşatmamız lazım. Doğru, inandığınız isme destek verin. Ben hatır için oy istemiyorum. Herkesi kucaklayan bir yapımız var. İş dünyasında yaptıklarım biliniyor. Sizler de bana inanıyorsanız oy verin. Hep birlikte CHP’yi iktidara taşıyalım. Seyhan’ın yaşam kalitesini yükseltelim.”

 

Adana Tuncelililer Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hıdır Yıldız da sivil toplum örgütlerinin ve emek güçlerinin bir araya gelmesi durumunda seçimin galibinin CHP olacağını ifade etti. Sivil toplum örgütlerinin kucaklanması gerektiğine inandığını bildiren Yıldız, Süleyman Sönmez’e başarılar diledi.