Çocuk Evleri Sitesi'nde 19 Mayıs kutlaması

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Sitesi Öğrencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında etkinlikler düzenledi.

Çocuk Evleri Sitesi’nde gerçekleştirilen kutlamalara Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Beyhan Demirtaş, Vali Yardımcısı Mehmet Seyman, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

 

Öğrencilerin halk oyunları, şarkılar ve çeşitli gösterileri ile büyük bir ustalıkla sergilediği kutlamalar, izleyiciler tarafından coşkuyla alkışlandı.

 

Demirtaş, öğrenciler tarafından hazırlanan yağlı boya resim ve el işi göz nuru sergisinin de açılışını yaparak, öğrenciler ile sohbet edip, eserler hakkında bilgi aldı.

Beyhan Demirtaş, kutlamalarda büyük özveri göstererek, etkinliğe katılan öğrencileri tebrik ederek, burada yaptığı açıklamada “Geleceğimizin umudu, yarınımızın güçlü Türkiye’sini daha ileriye taşıyacak olan çocuklarımızın, gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, uğruna canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman Gazilerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyorum” diye konuştu.