Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca'da şampiyon oldular

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca'da Türkiye Şampiyonu olan Cebesoy İlkokulu öğrencilerini kabul etti.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abulkadir Ataşbak, Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca’da Türkiye Şampiyonu olan Cebesoy İlkokulu öğrencilerini makamında kabul etti.

Ataşbak, Muğla’nın Milas ilçesinde gerçekleştirilen “Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca Türkiye Şampiyonası”nda büyük başarı gösteren öğrencileri tebrik ederek kutladı.

Çocuk oyunlarının okullarda en rahat yapacak spor dalı olduğuna vurgu yapan Ataşbak, “ Gençliğimiz bu oyunlar ile geçti. Bu oyunların bu güne gelmesi bizleri mutlu ediyor.  Sporda mutlu olmak çok önemlidir” diye konuştu.

Cebesoy İlkokulu Sınıf Öğretmeni Lütfi Aslan, çocuk oyunlarının oldukça eğlenceli geçtiğini ifade etti.

Adana olarak bu oyunları çok iyi yaptıklarını belirten Aslan, “ Okulumuz öğrencileri ile uzun zamandır bu oyunlar üzerinde yoğunlaştık. İlk önce Adana birinciliği sonra grup ve daha sonra da Türkiye Şampiyonu olduk. Sadece final maçında zorlandık ama orda da 2-1 gibi skorla kazanmasını bildik” dedi.

Cebesoy İlkokulu Müdür Yardımcısı Adil Yılmaz,  kendilerini kabul eden Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abulkadir Ataşbak’a teşekkür etti.