Çok çalışacağız

İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı Birol Büyüköztürk, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Hafta sonu yapılacak kongreden birlik-beraberlik içerisinde çıkacaklarını belirte Büyüköztürk, ''Göreve geldikten sonra hep birlikte çok çalışacağız'' dedi.

İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı Birol Büyüköztürk, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.  Hafta sonu yapılacak kongreden birlik-beraberlik içerisinde çıkacaklarını belirte Büyüköztürk, ‘’Göreve geldikten sonra hep birlikte çok çalışacağız’’ dedi.

Türkiye’nin önünde  kaderinin belirleyeceği çok önemli bir seçimin olduğunu ifade eden Büyüköztürk,  şunları kaydetti:

‘’Bu seçimin önemi büyük. Parlamenter sistemin son seçimi olabilir. Böylesine önemli bir seçime hazırlanmak için parti olarak kongre sürecine girdik.  Hafta sonu yapılacak kongreden birlik ve beraberlik içerisinde çıkacağız. Çok çalışacağız.  Sokak  sokak gezeceğiz. Esnafımızın ayağına gideceğiz. Çat kapı evlere gidip sorunları belirleyeceğiz. 3 ayaklı bir çalışma yapacağız. Tek başıma değil birlikte hareket edeceğiz.  Adaylık sürecim öncesinde genel merkezle görüştüm ve bu doğrultuda aday oldum.

Herkesin ayağı gideceğiz. Adana ve partimizi kucaklayacak yapı içerisinde çalışacağız. Bizim parti olarak Türkiye’yi yönetme hayalimiz var.’’

Büyüköztürk’ün basın toplantısına Çukurova İlçe Başkanı Cihan Özkan,  Sarıçam İlçe Başkanı Ahmet Köse, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Batur Eroğlu, Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Azime Kocacık ve meclis üyeleri katıldı.

 

İYİ PARTİ