Çözüm üretmek için varız

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı görevine getirilen ve kentin sevilen ismi olarak bilinen Tarık Öncel, sorunları bilen ve çözüm yollarını da üreterek kente katkı sağlayan idareciliğini 'Biz çözüm üretmek için varız' cümleleri ile özetledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı görevine getirilen ve kentin sevilen ismi olarak bilinen Tarık Öncel, sorunları bilen ve çözüm yollarını da üreterek kente katkı sağlayan idareciliğini ‘Biz çözüm üretmek için varız’ cümleleri ile özetledi.

ZEYDAN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Makamında ziyaret ederek Adana’nın kendi sorumluluk alanına giren konulardaki sorunlarını masaya yatırdığımız Daire Başkanı Tarık Öncel, “Sayın Belediye Başkanımız Zeydan Karalar Beyin üretken belediyecilik anlayışı ve talimatları ile tüm sorunları bilen kadromuzla bu şehrin kolluk gücü olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Sorunları bilmek elbette yetmiyor. Bunu çözmek gerekiyor. Belediyemizin yüksek makamının ürettiği çözüm önerilerine bizlerde kararları hayata geçirmekle görevli zabıta teşkilatı olarak yardımcı oluyoruz” dedi.

KENTİMİZDE YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Zabıtanın araç, eleman, teknik destek gibi konulardaki eksikliklerinin giderilerek günün 24 saat halkın hizmetinde olduğunu ve toplumu bütünleştirecek bir anlayış ile görev yaptığını belirten Zabıta Daire Başkanı Tarık Öncel, “Esnaflarımızla iyi bir diyaloğumuz var. Biz kırıcı olmadan yapıcı olarak hizmet etmeyi ilke edindik. Zabıta olarak halkın sevgisini kazanmak ve başarılı olmak bizim önceliğimizdir. Sayın Zeydan Karalar Beyin bizlerin rahat bir ortamda çalışması adına verdiği destek ve özverilere teşekkür ediyoruz. Yol haritamızı çıkardık. Yapacak çok işimiz var” ifadelerini kullandı.