ÇUKTOB Başkanı Demir, üye ziyaretlerini sürdürdü

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, üye ziyaretlerini kaldığı yerden sürdürdü. Adana Riva Reşat Bey Otelini ziyaret eden Demir, otel genel müdürü Durdu Bircan ile yaz sezonu öncesinde bölge turizmi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, sürekli olarak sürdürdüğü üye ziyaretlerini Adana Riva Reşat Bey Oteli ile sürdürdü. Burada otel genel müdürü Durdu Bircan ile bir araya gelen Başkan Demir, yaz sezonu öncesinde bölge turizmi hakkın da bilgi alışverişinde bulundu. Turizm sektörü olarak 2015 yılında büyük kayıplar yaşadıklarını söyleyen Başkan Demir, 2016’da geçtiğimiz yılı telafi etmek için çalışacaklarını söyledi. Çukurova Bölgesi’nin tanıtımı ve turizmde daha aktif rol oynayabilmesi için bölge yatırımcıları ile sürekli görüşme halinde olduklarını da söyleyen Başkan Demir, “Bu bağlamda bölgedeki üyelerimizle sürekli olarak bir araya gelmeye çalışıyoruz. Birlikte bölge turizmini canlandırmak ve arzu ettiği yere kavuşabilmesi için topyekün eylem yapma kararı alıyoruz. Bugünde bir araya geldiğimiz  Adana Riva Reşat Bey Oteli ve değerli yetkilileri ile konuyu masaya yatırdık. BÖlge turizmcisi olarak el ele verdiğimiz takdirde hedeflediğimiz noktaya ulaşabileceğimizden yüphem yok” dedi.

Ziyarette konuşan Adana Riva Reşat Bey Otelini genel müdürü Durdu Bircan da konu ile ilgili üzerlerine düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi.