ÇUKTOB üyeleri EMITT için buluştu

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) üyeleri, 26-29 Ocak'ta İstanbul'da düzenlenecek 21. Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) öncesi istişare toplantısında bir araya geldi.

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) üyeleri,  26-29 Ocak’ta İstanbul’da düzenlenecek 21. Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve seyahat Fuarı (EMITT) öncesi  istişare toplantısında bir araya geldi.

Mersin Divan Oteli’nin ev sahipliğindeki toplantıya ÇUKTOB Başkanı Murat Demir  ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Kültür Turizm İl Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA)  Genel Sekreteri Lütfü Altınsu , ÇKA Mersin Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mesut Özcan ve otelciler katıldı.

ÇUKTOB Başkanı Demir, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 21’incisi gerçekleştirilecek fuarın, 26 Ocak Perşembe günü başlayıp,29 Ocak pazar günü sona ereceğini, ÇUKTOB olarak fuara etkin bir katılım sağlayacaklarını bildirdi.

ÇKA’nın hazırladığı stantta yer alacaklarını anlatan Demir, Çukurova’nın tanıtımını en iyi şekilde gerçekleştireceklerini söyledi.

Toplantıda, 2017 turizm sezonunun da değerlendirmesi yapıldı.