"Çukurova'da Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi

Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri kapsamında Adana Vergi Dairesi ile Adana Ticaret Borsası işbirliğinde 'Çukurova'da tarım ve İnsan' konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri kapsamında Adana Vergi Dairesi ile Adana Ticaret Borsası işbirliğinde “Çukurova’da tarım ve İnsan” konulu fotoğraf sergisi açıldı.

 

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, 75. Yıl Sanat Galerisi’ndeki serginin açılışında, , “Adana’mızın sadece coğrafyası, toprakları, tarımsal ürünleri zengin değil, aynı zamanda insan kalitesi de çok zengin. Her ne kadar birinci yaptıkları işler çok farklı olsa da onların sanat anlamında ne kadar başarılı olduğunu farklı, farklı kabiliyetleri olduğunu bir kez daha gösteriyor. Bu tür güzelliklerin, etkinliklerin de ilimize güzel katkılar sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

 

Her iki kurumun çalışanlarının çektiği fotoğraflarının yer aldığı sergide, meyve, narenciye ve bakliyat gibi tüm tarımsal ürünlerin toprakla buluşmasından hasadına kadar geçen dönem ve onları işleyen insan manzaraları da öne çıktı.

Sergi 27 Mart Pazar gününe kadar açık kalacak.