Çukurova derbisinde hedef 3 puan

Antalya'daki hazırlıklarının ardından kente dönen ve kendi tesislerinde kampa girerek Mersin İdmanyurdu maçının saatini bekleyen Adana Demirspor'da tek hedef 3 puan.

Antalya’daki hazırlıklarının ardından kente dönen ve kendi tesislerinde kampa girerek Mersin İdmanyurdu maçının saatini bekleyen Adana Demirspor’da tek hedef 3 puan.

Mavi-lacivertliler, Antalya’daki son hazırlığını dün Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde gerçekleştirdi.  Isınma hareketleri ile başlayan antrenman daha sonra taktik çalışmayla devam etti.

Adana Demirspor kafilesi, dün Antalya’da yaptığı son antrenmanın ardından kampı tamamlayarak kente döndü.  Futbolcular, yarın sahalarında yapacakları Mersin İdmanyurdu maçı için kendi tesislerinde kampa girerek, maç saatini beklemeye başladıları. Mavi-lacivertliler de hedef bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmak ve ligin ikinci yarısına moralli başlamak.

Bu arada, yarın  saat 18.30’da Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemlerinden Abdullah Yılmaz yönetecek. Abdullah Yılmaz’ın yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve Bora Özkara yapacak.