‘Çukurova’nın sorunlarının çözümü bizde’

CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Av. Elif Doğan Türkmen, adaylık yolundaki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Av. Elif Doğan Türkmen, seçim çalışmalarını hız verdi. Çukurova ilçesindeki ev ziyaretlerini sürdüren Av. Türkmen,  Güzelyalı Mahallesi’nde Özden Öğüten’in evine konuk oldu. Öğüten’in komşularının da katıldığı ziyarette Çukurova’da belediye başkanı olarak yapmak istediklerini anlatan Av. Türkmen, beton yığını olarak anılan Çukurova’yı Adana’yı Türkiye’nin örnek ilçesi yapmak istediğini söyledi.

Av. Türkmen, “Çukurova sahip olduğu imkanlarla, nitelikli insanlarıyla Adana’nın gözbebeği olabilir. Türkiye’de tüm belediyelerin örnek alacağı bir ilçe yaratma konusunda iddialıyız ve bu iddiamızı gerçeğe dönüştüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Çukurova ilçesinin yaşanabilir bir kent olması için gerekli olan her şeye sahip olduğunu dile getiren Av. Türkmen, “Çukurova’nın sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların hiç biri çözülemeyecek sorunlar değil ve bu sorunların çözümü için projelerimiz de hazır. Çukurova, gençlerin, yaşlıların, çocukların huzurlu, mutlu yaşadığı, gününün her anını geçirmek isteyeceği bir ilçe olacak” dedi.

Ev sahibi Özden Öğüten de komşuları da Av. Türkmen’e tam destek vereceklerini belirterek, “Varımızla yoğumuzla yanındayız. Aday olduktan sonra da daima yanında olacağız” diye konuştular.