Daha önceleri nerelerdeydiniz?

Adana Demirspor'un kaptan Pote'nin bu haftada hat-trick yaptığı maçta zirveye oynayan Eskişehirspor'u 4-2 gibi net bir skorla mağlup etmesi camiada büyük sevinç yaşattı. Adana Demirspor'lu taraftarlar bu galibiyet ve oynanan güzel futbol sonrası, ''Daha önceleri nerelerdeydiniz'' demekten kendilerini alamadılar.

Adana Demirspor’un kaptan Pote’nin bu haftada hat-trick yaptığı maçta zirveye oynayan Eskişehirspor’u 4-2 gibi net bir skorla mağlup etmesi camiada büyük sevinç yaşattı.  Adana Demirspor’lu taraftarlar bu galibiyet ve oynanan güzel futbol sonrası, ‘’Daha önceleri neredeydiniz’’ demekten kendilerini alamadılar.

Adana Demirspor’un zirve hesapları yapan ve Mustafa Denizli’nin göreve gelmesinin ardından 6 maçtır kaybetmeyen Eskişehirspor karşısında güzel bir futbol oynayarak galip gelmesi spor camiasından büyük övgü aldı.  90 dakika boyunca hem defansta hem orta saha da hem de forvette başarılı bir futbol sergileyen mavi-lacivertliler,  skorun 2-2’ye gelmesine karşın sakinliklerini bozmayarak ardı ardına buldukları 2 golle sahadan 4-2 galip ayrılmasını bildiler.

Kaptan Pote’nşn Ümraniyespor maçının ardından Eskişehir karşısında da hatrick yaptığı maçın sonrasında taraftarlar futbolculara, ‘’Daha önceleri nerelerdeydiniz.  Futbolcu kardeşlerimiz sezon başından bu yana böyle futbol oynasalar da ligin tepesinde olurduk’’ demekten kendilerini alamadılar.

GALİBİYET BAŞKANA HEDİYE

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü Çağdaş Mavioğlu, güçlü rakipleri karşısında 90 dakika boyunca çok iyi bir futbol oynadıklarını ve  iyi oyunlarını skora yansıttıklarını söyledi. 

Kendilerimi, yalnız bırakmayarak Eskişehir’e gelen taraftarlara da teşekkür eden Mavioğlu, galibiyeti rahatsızlığı nedeniyle Eskişehir’e gelemeyen Baişkan Seedat Sözlü’ye hediye ettiklerini belirtti.

Pote, ‘’Teklifler alıyorum’’

Takım Kaptanı Pote de karşılaşma sonrası,  geçen haftaki Ümraniyespor maçında 3 gol atmasına karşın galip gelemediklerini anımsatarak, ‘’Bu hafta 3 gol attım ve maçı aldık. Bu galibiyet şahane oldu. Arkadaşlarımı 3 puandan dolayı tebrik ediyorum’’ dedi.

 

Sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini anımsatan Pote, ‘’Bazı teklifler alıyorum. Ancak, şuan bunları düşünmüyorum. Bunlara sezon sonunda menajerimle birlikte bakacağız’’ diye konuştu.