Dalkır, ''Yatırımda hizmet yılımız olacak''

Uzun yıllar TEDAŞ Bölge Müdürlüğü yaptıktan sonra ASKİ'de yönetim kurulu üyesi olarak göreve başlayan Mahmut Dalkır, ASKİ'nin yenilenen yüzü ve hizmet kalitesini artırarak müşteri memnuniyetini ön plana çıkan uygulamalarla Büyükşehir Belediyesi'nin ve Adana'nın yüz akı olduğunun altını çizdi.

ASKİ'deki Genel Müdür Rahmi Pekar ve yönetimindeki tüm kadroların mesailerini harcayarak proje üretip yıllarca el atılmayan sorunları çözdüklerini ve Adanalıların takdirini kazandığını kaydeden Mahmut Dalkır, ‘2016 yılı ASKİ'nin yatırım yılı olacaktır. Bütünşehir Yasası'ndan sonra ASKİ'nin de sorumluluk alanının genişlediği malumunuzdur. Sayın Hüseyin Sözlü'nün özellikle su konusunda hassasiyetini anlatmaya gerek yok. Belediye yönetimi ve ASKİ personeli, Adanalıların memnuniyeti için çalışıyor' dedi.


YEREL BASIN YOL ARKADAŞIMIZ


TEDAŞ dönemindeki yöneticilik deneyimi ve Adana'yı çok yakından bilen bir bürokrat olarak Hüseyin Sözlü'nün sevk ve idaresindeki Büyükşehir Belediyesi'ne ve ASKİ'ye katkı koymak için yol arkadaşlığı yapan bir kişi olduğunun altını çizen Mahmut Dalkır, yerel basının da yıllarca yanında yer alan bir kişi olarak kendileriyle koordineli bir çalışma temposu içinde Adana'ya hizmet etmeyi sürdüreceklerini söyledi. Dalkır, ‘Su zirvesi' gibi önemli bir çalıştayı da tertipleyen ASKİ kurumu olarak önemli hizmetler yaptıklarını kaydetti.