Dans Şampiyonası Adana'da yapılacak

TDSF Sportif Latin&Standart Danslar Türkiye Şampiyonası Adana’da ilk kez yapılıyor.

Casa De La Danza/Dans Evi Adana Büyükşehir Belediyesi desteğiyle bir ilke daha imza atıyor.

7 Şubat 2016 Pazar günü Adana Anemon Otel’de gerçekleşecek TDSF Dans Sporu( Uluslararası Latin&Standart Danslar) Türkiye Şampiyonası için geri sayım başladı..

Tüm Türkiye genelinden 350 yarışmacı ve 1000 davetlinin katılımı ile gerçekleşecek olan bu organizasyonda ayrıca Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan milli takım sporcuları da belirlenecektir.

Organizasyonun ev sahipliğini üstlenen Casa De La Danza’dan Dans Sporu antrenörü Burcu Doruk,  ‘’Latin Amerikan ve Standart Dansları kapsayan dans sporu yarışmalarının 10 danstan oluştuğunu belirterek şampiyona’nın minikler, yıldızlar, gençler, yetişkinler ve büyükler olmak üzere toplam 5 ayrı kategoride gerçekleşeceğini dile getirdi. Her yaş grubundaki yarışmacıların uluslararası dans sporu federasyonuna bağlı TDSF’ nin lisanslı sporcuları olarak hünerlerini sergileyeceğine dikkat çeken Doruk; kurulduğu 2011 yılından bu yana gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası organizasyonlar ile kendisini kanıtlayan Casa De La Danza/Dans Evi olarak Türkiye Şampiyonası’nın Adana’da yapılacak olmasından dolayı çok mutlu olduklarını sözlerine ekledi.