Demirbakan, ''İyi bir sezon geçireceğiz''

Spor Toto 1. Lig'de ilk yarının son maçında deplasmanda Osmanlıspor'a 3-1 yenilen Adanaspor'un Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan gelecek açısından ümitli. Demirbakan, ''İkinci devre iyi bir sezon geçireceğimizi zannediyorum'' dedi.

- Spor Toto 1. Lig’de ilk yarının son maçında deplasmanda Osmanlıspor’a 3-1 yenilen Adanaspor’un Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan gelecek açısından ümitli. Demirbakan, ‘’İkinci devre iyi bir sezon geçireceğimizi zannediyorum’’ dedi.

Bolu Atatürk Stadı’nda yapılan Osmanlıspor maçına sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeniyle eksik kadroyla çıkan turuncu-beyazlıların, maçın ilk yarısında sergilediği futbol beğenildi. Zorunluluktan Gökhan’ı sağbek, Andaç’ı da solbek oynatmak durumunda kalan Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, gelecek açısından ümidini koruyor.

Mücadelelerinden dolayı futbolcularını kutlayan Demirbakan, ‘’İyi bir futbol seyrettirdiler. Netice ne kadar iyi olmasa da oynanan futbol bana ilerisi için umut verdi. Zor şartlarda mücadelelerini sürdürdüler. İkinci devre de inşallah aynı sorumlulukla, aynı bilinçle iyi bir sezon geçireceğimizi zannediyorum. Üst sıralara çıkarız inancındayım’’ dedi.

2 OCAK’A KADAR İZİN

Bu arada, teknik kadro Osmanlıspor maçı sonrası futbolculara 2 Ocak Çarşamba gününe kadar izin verdi. Turuncu-beyazlılar, bu tarihte Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanarak ligin ikinci yarısının hazırlıklarına başlayacak.