Demirkeser projeleriyle geliyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karaisalı ilçe Başkan aday adayı hayırsever iş adamı İsmail Demirkeser, bugüne kadar gerek iş, gerek siyaset ve gerekse STK’larda yaptığı başarılı çalışmalarla Karaisalı’ya yeni bir dinamizm getirecek, başarılı bir profil çiziyor.

Karaisalı İş Adamları Derneği (KARSİAD) Başkanı İsmail Demirkeser, seçim tarihi belirlenmeden önce hem partisine hem de ilçeye yaptığı maddi ve manevi desteklerle her daim tüm dikkatleri üzerine çeken, kendinden sürekli söz  ettiren en güçlü aday olarak gösteriliyor. Uzun süredir partisi için gece gündüz çalışarak büyük destek veren Demirkeser’in şimdi bölge halkının isteği doğrultusunda ilçeye talip olması sevgiyle karşılandı.

Seçime projeleriyle hazırlanan İsmail Demirkeser, “Karaisalı Başaracak” diye konuştu.

Demirkeser, “Halka ve Hakka hizmet anlayışı ile Karaisalı Belediye Başkanlığına talip oldum. Sizlerin de desteğiyle ‘ ilçemiz marka ve hizmetine en iyi şekilde kavuşacak” dedi.

Demirkeser; “Köylerimizle birlikte  hizmet alanını genişleten Belediyeyi  çok farklı noktalara taşıyarak, daha yaşanabilir, hak ettiği hizmeti alan, geleceğe umutla bakan, sosyal ve kültürel gelişmişlikte sorunları aşmış bir toplumdan oluşan bir  yaşam alanına  dönüştürmeyi hedefliyorum” diye konuştu.