Demirspor'da Sarı Alarm

PTT 1. Ligin 25. Haftasında Cuma günü kendisi gibi zirve mücadelesi yapan Vartaş Elazığspor ile karşılaşacak olan 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında. Pote, Hüseyin Kala ve Şenol Can, bu maçta sarı kart görmeleri durunda lider Adanaspor’a karşı forma giyemeyecek.

Vartaş Elazığspor maçı hazırlıklarını, Karabü dönüşü ara vermeden sürdüren mavi-lacivertliler, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Şimşekler, Vartaş Elazığspor’u  yenip hanelerine 3 puan yazdırmalarının ardından  rakiplerinin puan kaybetmelerini bekleyecek.

 

Mavi-lacivertli takımda tek sıkıntı  direkt 11’de oynayan  ve 16 golle en skorer futbolcusu olan Pote, kaptan Şenol Can ile Hüseyin Kala’nın 3’er sarı kartla ceza sınırında olmaları. 3 futbolcunun ceza sınırında olması teknik kadroyu düşündürüyor. Teknik kadro, zorluk derecesi yüksek olan Vartaş Elazığspor,  maçında kart görmemeleri için bu futbolcuları uyarıyor.

 

Bu arada, kırmızı kart cezalısı Kenan Özer ile sarı kart cezalısı Ferreira Vartaş Elazığspor, karşılaşmasında forma giyemeyecekler.