Demirspor da Tayfur Havutçu, imzayı attı

Teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu, Türk futboluna önemli hizmetler veren Tayfur Havutçu ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, 2. Başkan İmam Gazali Hıradağı, Hukuk İşlerinden Sorumlu yönetim kurulu Üyesi Şentürk Çalık ve kulüp İdari Menejeri Ali Rıza Bağbudar ile birlikte havayoluyla Adana’ya gelen teknik direktör Tayfur Havutçu’yu havaalanında,  mavi-lacivertli kulübün İdari İşler Sorumlusu Ayhan Deniz ve taraftarlar çiçeklerle karşılayıp ‘’hoş geldin’’ dediler.

Daha sonra da kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi. Yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende konuşan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, “Yönetim kurulu olarak ilerisi için bir ışık göremediğimiz için Osman Özköylü ile yollarımızı ayırdık. Bugün, Türk futboluna ve Beşiktaş’a çok önemli hizmetler veren Tayfur Havutçu ile anlaştık. Tayfur Havutçu hocamız, Adana Demirsporumuz için şampiyonluğun habercisi olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

-İDDİALI BİR KİŞİLİĞİM VAR-

Camiasının büyüklüğünün tüm Türkiye tarafından bilindiği Adana Demirspor’a geldiği için çok mutlu, o kadar da heyecan dolu olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Tayfur Havutçu da şunları kaydetti:

“Bir takımın nasıl şampiyon olacağını, şampiyonluk yolunda nasıl bir yol izleneceğini çok iyi bilirim. Çok iddialı bir kişiliğim var. Herkesin birbirini zorlayacağı, yenebileceği bir ligdeyiz. Bu futbolcu kadrosunun neler yapabileceğini bildiğim için görevi kabul ettim. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir sinerji yakalayıp, camiamızın uzun yıllardır beklediği süper lige çıkacağız. Bana güvenen kulüp başkanımız Sedat Sözlü ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.’’