Demirspor da tek hedef galibiyet

PTT 1. Lig’in 24. Haftasında yarın deplasmanda kendisi gibi zirve mücadelesi yapan Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor’da tek hedef galibiyet. Takım bu sabah uçakla Ankara’ya buradan da karayoluyla Karabük’e geçecek.

Osman Özköylü’nün sözleşmesinin yönetim tarafından fesih edilmesinin ardından hareketli bir hafta geçiren mavi-lacivertli camia, teknik direktör sorununu Tayfur Havutçu ile çözmesinin ardından Karabükspor, maçına odaklandı.

Havutçu,  önceki gün sözleşme imzalamasının ardından akşam saat 20.00’de yapılan antrenmana çıktı. Havutçu, futbolcularla antrenman öncesi bir toplantı yaparak hedeflerini ve çalışma prensiplerini anlattı.

Karabükspor, maçının hazırlıklarını tamamlayan şimşekler, bu sabah uçakla Ankara’ya, buradan da karayolu ile Karabük’e geçecek. Takımda kırmızı kart cezalısı Kenan Özer ile sarı kart cezalısı İbrahim Dağaşan, forma giyemeyecek.

Yarın saat 18.30’da Karbük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Volkan Bayaslan yönetecek. Bayaslan’ın yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Cemal Bingül yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi de Sertaç Şaroğlu.