Demirspor, fırsat tepti

PTT 1. Ligde lider Adanaspor’un puan kaybettiği haftada kendisiyle aynı puan olan Multigroup Alanyaspor’dan bir puanı son dakikada kurtaran Adana Demirspor’da moraller bozuldu.

Mavi-lacivertli taraftarların büyük ilgi gösterdiği ve tribünlerin büyük bölümünü doldurduğu Alanyaspor maçında futbolcuların sergilediği futbol, taraftarları memnun etmedi.  Maç boyunca oyun kurmakta zorlanan ve Alanyaspor karşısında baskı kuramayan futbolcular, 3 dakika önce oyuna giren Kenan’ın gereksiz yere kırmızı kart görmesinin ardından kısa bir süre bocaladı.  Bu dakikalarda Alanyaspor’un yakaladığı gollük pozisyonları cömertçe harcamalarının ardından mavi-lacivertli futbolcular son dakikalarda risk aldı.

Maç Alanyaspor’un galibiyeti ile bitti dendiği anlarda sahneye çıkan Pote, attığı golle taraftarların yüzünü bir nebze de olsa güldürdü.

Alanyaspor’u yenemeyerek Adanaspor’un puan kaybettiği haftada fırsatı değerlendiremeyen Adana Demirspor’un sergilediği kötü futbol bu hafta sonu deplasmanda Kardemir Karabükspor maçı öncesi de taraftarı da endişelendirdi.  Taraftarlar, hafta sonuna kadar futbolcuların toparlanmasını ve Karabük deplasmanından mutlaka puanla ayrılmalarını bekliyor.