Demirspor'un tadı yok

TFF 1. Ligde İzmir deplasmanın da Altınordu karşısında son dakikalarda gelen golle sahadan yenik ayrılan ve play-off yarışında ağır yara alan Adana Demirspor'da şok halen sürüyor. Futbolcular, Balıkesirspor maçına moralsiz hazırlanıyor.

- TFF 1. Ligde İzmir deplasmanın da Altınordu karşısında son dakikalarda gelen golle sahadan yenik ayrılan ve play-off yarışında ağır yara alan Adana Demirspor’da şok halen sürüyor. Futbolcular, Balıkesirspor maçına moralsiz hazırlanıyor.

Mavi-lacivertliler, 25 Şubat Cumartesi günü kendi sahasında yapacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde sürdürüyor. Dün Aytaç Durak Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanda futbolcuların  bir hayli moralsiz oldukları dikkatlerden kaçmadı.  İpekoğlu,  antrenmanlarda futbolcularını hata yapmamaları konusunda sık sık uyarırken, savunma elemanlarına da özellikle yan toplarda  dikkatli olmalarını istedi.

Balıkesirspor ile arasında 2 puan fark bulunan mavi-lacivertlilerin bu maçı play-off yolunda adeta bir final olarak görülüyor. Bu maçta olası bir puan kaybının yaşanması play-off umutlarını da azaltacak. 

Mavi-lacivertliler, Balıkesirspor maçı hazırlıklarını bugünde yapacakları antrenmanla sürdürecek. Antrenman öncesi Teknik Direktör Engin İpekoğlu,  haftalık basın toplantısı yaparak, Altınordu ve Balıkesir maçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunacak.