Demirtaş, "Daha güzel bir kenti, hep birlikte inşa edeceğiz"

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda düzenlenen, 'Adana Valiliği Muhtarlar Toplantısı'nda, Adana'nın merkez ilçelerinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Şaban Acar, Seyhan İlçe Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Çukurova İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Yüreğir İlçe Kaymakamı Fatih Genel, Sarıçam İlçe Kaymakamı Ali Murat Kayhan, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Jandarma Alay Komutanı J. Alb. Fatih Yılmaz, ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Daire Müdürleri, Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçesindeki mahalle muhtarları katıldı.

Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Adana Valiliği Muhtarlar Toplantısı”nda söz alan muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sorunlar ile talep ve beklentilerini tek tek ayrıntılı bir şekilde anlattı. Muhtarları dikkatle dinleyen ve sık sık not alan Vali Demirtaş, dile getirilen talep ve önerilerin titizlikle takip edileceğinden emin olunmasını istedi. Toplantıya katılan kamu kurum ve kuruluşları ile daire başkanlarına da, gerekli notları almaları talimatı veren Vali Mahmut Demirtaş, “Bu toplantıları düzenli bir şekilde gerçekleştireceğiz. Dile getirilen sorunların çözümlenme aşamasını bizzat takip edeceğim. Yapacağımız her toplantıda, eksikliklerin giderilmesi noktasında ne kadar yol aldığımızı masaya yatıracağız. Daha huzurlu ve yaşanılabilir kent oluşturulması yolunda, yerel yönetimlerimiz ve muhtarlarımızla birlikte elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.