''Demokrasi Şehitleri Anıtı'' istiyoruz

Hükümetin aldığı karar ile İstanbul ve Ankara'da '15 Temmuz Demokrasi Anıtı' yapılacak olmasından sonra Adana'nın Uğur Mumcu Meydanı'nda ‘Demokrasi nöbeti' tutan vatanseverleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye çağrıda bulunup ‘Uğur Mumcu Meydanı'na bir anıt istiyoruz' dediler.

Darbeci FETÖ Örgütünün 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirmek istediği darbe girişimine tepkilerini ortaya koyarak günlerdir Uğur Mumcu Meydanı'ndaki tepki eylemlerini sürdüren ve demokrasi nöbeti tutan Adanalılar, ‘Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü'den bir ricamız var. Hainlerin gerçekleştirmeye çalıştığı bu darbeyi unutmamak ve her Türk vatandaşının nefretle anmalarını temin etmek amacıyla meydanda bir ‘Demokrasi şehitleri adına bir anıt yapılmasını' rica ediyoruz' dediler.


BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ GÖREVE!


Milli ve manevi duyguları üst noktada olan ve darbe girişimine karşı tepkisini darbe günü gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün Uğur Mumcu Meydanı'ndaki müsait bir yere yaptıracağı ‘Demokrasi Şehitleri Anıtı'nın isteğinde bulunan Adanalılar, ‘Hain FETÖ Örgütünün ülkemizi bölmeye yönelik bu girişimine tepki veren her bizlerin isteğini kırmayacağını düşünüyoruz. Büyükşehir Belediyesi meclisinden bu anlamda bir kararın çıkarılmasını bekliyoruz' dediler.