Denizli kolay lokma değil

Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, cumartesi güün deplasmanda karşı karşıya gelecekleri Denizlispor'un kolay lokma olmadığını belirterek, zor bir maçtan galibiyetle dönmek istediklerini belirtti.

Bulak, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlediği haftalık basın toplantsıında, hem Eskişehirspor maçını değerlendirdi, hem hafta sonu oynanacak Denizlispor maçıyla ilgili görüşlerini aktardı. Denizlispor'un pazartesi günü Manisa deplasmanından beraberlikle ayrıldığını vurgulayan Bulak, yeşil siyahlı takımını ligde bulunduğu konumunu kimyei aldatmaması gerektiğini kaydetti. Denizlispor'un genç ve koşan bir ekip olduğuna dikkati çeken Bulak, "Biz 24, onlar 25 yaş ortalamasında. Cumartesi günü bizi zor bir maç bekliyor. Hazırlığımızı Denizlispor'a göre yapacağız. Oradan da iyi bir sonuçla dönmeye çalışacağız" dedi.

RAKİBE GÖRE FUTBOL

Adana Demirspor'un ilk kez birlikte oynayan futbolculardan oluştuğunu hatırlatan Bulak, bu nedenle önce savunma ağırlıklı futbol oynadıklarını, ilerleyen zamanda hücumda da kendilerini geliştirdiklerini söyledi. Takımın savunma anlayışının geliştiğini ifde eden Bulak, hücumda da daah da gelişeceklerini ve rakibe göre futbol oynayacaklarını bildirdi. Mendy'nin her geçen gün takıma uyum sağladığını belirten Bulak, Yannick'in hazırlık maçındaki performanısının sevindirici olduğunu, önümüzdeki maçlarda Yannick'ten de yararlanacağını ifade ettib

TEMPO MUTLU ETTİ

Bulak, takımının Eskişehirspor karşısındaki temposunun kendisini memnun ettiğini belirterek, gollerin farklı futbolcular tarafından kaydedilmesinden de mutlu olduğuun söyledi.  Bulak, “Gollerin genelinin santrforlar tarafından ve bilinen oyuncular tarafından atılması bir takımın geleceği adına çok yararlı değil. Gollerin dağılımının olması o takımın sonucuna direkt etki ediyor. O bakımdan Mendi’nin attığı gollere mutlu oldum. Diğer oyuncuların da girdiği pozisyonlar gol olsaydı iyi olacaktı. Tempo olarak, oyun iştahı, isteği, arzusu bizi son derece sevindirdi. Eskişehirspor maçını iyi izlenimlerle geride bırakıldı düşüncesi içerisindeyim” dedi.