Derbi mesailerine başladılar

Ziraat Türkiye Kupası'nda rakiplerini yenerek bir üst tura çıkan Adana Demirspor ve Adanaspor, 25 Eylül Pazartesi günü yapacakları derbi maçın hazırlıklarına ara vermeden başladılar.

Ziraat Türkiye Kupası’nda rakiplerini yenerek bir üst tura çıkan Adana Demirspor ve Adanaspor, 25 Eylül Pazartesi günü yapacakları derbi maçın hazırlıklarına ara vermeden başladılar.

Derbi maçta ev sahibi konumunda olacak olan Adana Demirspor, Aytaç Durak Tesisleri’ndeki derbi mesaisi öncesi Teknik Direktör Giray Bulak, futbolcularla kısa bir toplantı yaparak, Adanaspor maçının önemini anlattı. Bulak, Adanaspor ile önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Bulak, bir saati aşkın süren antrenmanda futbolcularını hata yapmamaları konusunda sık sık uyardı.

ADANASPOR CEPHESİ

Kupada Kozan Belediyespor’u yenerek bir üst tura çıkan Adanaspor’da, derbi maçın startını Osman Yereşen Tesisleri’nde dün akşam yaptığı antrenmanla verdi. Teknik Direktör Kemal Kılıç, nezaretinde bir saati aşkın süren antrenmanda futbolcuların hırslı olmaları dikkati çekti. Kılıç,  Adana Demirspor maçını kazanıp seri yapmak istediklerini belirterek, ‘’Derbide gülen taraf biz olacağız’’ dedi.

HAKEMLER AÇIKLANDI

Öte yandan, Merkez Hakem Komitesi maçı yönetecek hakem 3’lüsünü açıkladı. Karşılaşmayı hakem Hakan Ceylan  yönetecek. Yardımcılıklarını da Gökhan Memişoğlu ile  Ahmet Şimşek yapacak.