Devletten destek bekliyorlar

Adana Düğün Saloncular Organizasyon Derneği'nin (ADSOD) genel kurulu yapıldı.Başkanlığa yeniden seçilen Ayhan Şirin, pandemi nedeniyle zor günler geçirdiklerini belirterek, devletten destek beklediklerini söyledi.

Adana Düğün Saloncular Organizasyon Derneği (ADSOD) Başkanı Ayhan Şirin, salgın nedeniyle oldukça zor günler geçirdiklerini belirterek, devletten kendilerine destek çıkmalarını beklediklerini söyledi.

Adana Düğün Saloncular Organizasyon Derneği'nin (ADSOD) genel kurulu Şirin Müzik Hol’de yapıldı. Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen genel kurulda seçimlere tek liste ile gidildi. Ayhan Şirin yeniden başkanlığa seçilirken yönetim kurulu da Ömer Püsküller, Cevat Tan, Murat Bebe, Arif Akyıldız, Selahattin Topal, Şahin Kokarcalı, Mustafa Gül ve Ercan İlkitoğlu’ndan oluştu.

 Başkan Şirin, genel kuruldaki konuşmasında salgın nedeniyle oldukça zor günler geçirdikleri söyledi. Düğün salonlarının uzun süredir kapalı kaldığını ve 2 Mart tarihi itibariyle kontrollü normalleşme çerçevesinde yeniden açıldıklarını ifade eden Şirin, kapalı kaldıkları süre içerisinde bazı üyelerinin salonlarını kapattıklarını, düğün salonlarında görev yapan müzisyenlerin bazılarının intihar ettiğini, bazılarının da aç kalmamak için çalgılarını satmak durumunda kaldıklarını söyledi.

Salgının bir an önce bitmesini ve normal yaşama dönmeyi dört gözle beklediklerini anlatan Şirin, salgından zarar gören işletmeler ile müzisyenlere devletten destek beklediklerini bildirdi.