Diyanet kreşindeki çocuklar eğlenerek öğreniyorlar

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Ramazanoğlu Camii'ndeki 04-06 yaş grubundaki öğrenciler Kuran ve dini değerlere ait öğrenimlerini eğlenerek alıyorlar. Milli duyguların pekişmesine yönelik olarak önemli gün ve haftalarda bu öğrenciler etkinlikler düzenliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Ramazanoğlu Camii’ndeki 04-06 yaş grubundaki öğrenciler Kuran ve dini değerlere ait öğrenimlerini eğlenerek alıyorlar. Milli duyguların pekişmesine yönelik olarak önemli gün ve haftalarda bu öğrenciler etkinlikler düzenliyor.

Kreş görevlisi Hatice Altunbaş’ın buradaki öğrencilere çeşitli oyunlar oynatarak eğitimlerini daha iyi almalarına katkı koyduğu dikkat çekiyor. Anne ve çocuk etkinlikleri, veli bilgilendirme toplantıları, seminerler ve mekan ziyaretlerini de gerçekleştiren Ramazanoğlu Camii’ndeki bu öğrenciler, oyun oynayarak eğitim sağlarken sıkılmadan derslerini de başarıyla yapıyorlar.

Kuranı Kerime geçerek büyük bir mesafe kat eden öğrencileri Çukurova İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk ziyaret ederek bu başarılarını yerinde tespit edip onlara her imkanı sağlıyor. Kreş görevlisi Hatice Altunbaş, öğrencilerin dini bilgilerini almalarının yanında milli ve manevi duygularının da pekişmesi adına etkinliklere imza attıklarını ifade ediyor.